top of page

Heeft u binnenkort iets te vieren? Voelt u wel iets voor een eigen bier met een eigen etiket? Of u wilt gewoon uw eigen bier maar dan professioneel gebrouwen, dan helpen wij u graag!

VOORJAARSPAKKET

Geef in onderstaand formulier aan of uw voor het brons, zilver of goud pakket gaat.

Wij hebben vervolgens 4 onderdelen nodig om een mooi gepersonaliseerd etiket voor u te kunnen samenstellen:
- de gewenste kleur van uw etiket
- een pay-off voor onder het logo
- max 120 woorden over uw bedrijf of bedrijfsvoering
- uw logo in .AI of .EPS

Klik hier om te zien welke delen van het etiket gepersonaliseerd worden!
Mocht u een geheel ander etiket willen hebben, dan is dit ook mogelijk. Dan kunt u ons het beste even bellen of mailen zodat we dit met elkaar kunnen bespreken.

Stap 1
Offerte aanvraag formulier!

Bekijk voor welk pakket u gaat. Het zilver pakket wordt het meest besteld maar het goud pakket is het voordeligst! De fles bier die u besteld is een (grote) 0,75 liter fles en het bier is lokaal gebrouwen speciaal bier. Het bier wordt in kleine  batches gebrouwen. Dus geen productie bier!

Tabel.jpg
Stap 2
Een ontwerp creëren

Nadat wij uw gegevens ontvangen hebben, zal onze ontwerper uw etiket gaan samenstellen. Dit duurt gemiddeld 2 a 3 werkdagen. U ontvangt vervolgens via de mail van ons een proefafdruk van het etiket ter controle. Mocht er een wijziging zijn of als er iets niet goed staat, kunt u dit kosteloos laten aanpassen en ontvangt u een aangepast proefafdruk van ons. Pas als u 100% tevreden bent over de opmaak, gaan wij over tot het printen en beplakken van de flessen.

Stap 3
Verzenden bestelling

Wij nemen contact met u op betreffende de levering van de flessen. Een gangbare levertijd is +/- 2 weken. Mocht u de flessen eerder nodig hebben, dan kunnen we in overleg met elkaar bekijken of de levering eerder kan plaats vinden. De levering in regio Nieuwegein / Utrecht is gratis. Overige plaatsen in overleg. 

Stap 4
Betaling op factuur

U ontvangt van ons een factuur nadat de flessen bij u geleverd zijn.

Bedrijfsnaam*

Straatnaam en huisnummer*

Woonplaats*

Telefoonnummer*

Voor en achternaam*

Postcode*

E-mail*

Voor welk pakket gaat u

Nadat wij uw aanvraag ontvangen hebben, sturen wij u een mail betreffende het aanleveren van uw logo, gepersonaliseerde tekst, pay-off en kleur van het etiket.

bottom of page